Nieuw hulpproject: straatkinderen, Donetsk

17 december 2020

In dit oorlogsgebied leven veel kinderen op straat, zonder ouders die zich om hen bekommeren.

Een kleine lokale organisatie trekt zich het lot van deze straatkinderen aan. Een plaatselijk kerkje heeft hun een ruimte gegeven om de nodige hulpactiviteiten te organiseren.

Zo verzorgen zij dagelijks een warme maaltijd voor deze kinderen; de kinderen worden gewassen; zij krijgen schone kleding en goede schoenen. Ook krijgen deze kinderen onderwijs.

Onze contactpersoon benaderde ons met de vraag of wij willen meehelpen dit project te ondersteunen. Wij konden daarop natuurlijk niet ‘neen’ zeggen: een dergelijk project goed past bij de doelstelling van onze stichting.

Hieronder foto’s om u een kleine impressie te geven van dit project.

Ook deze kinderen worden in gelegenheid gesteld het Kerstfeest te vieren.

Stichting Kleine kracht heeft onlangs weer een bedrag voor dit project kunnen overmaken, speciaal voor het verbeteren van de kookcapaciteit, zodat deze kinderen, die nu om de andere dag een warme maaltijd krijgen, dan elke een gezonde warme maaltijd krijgen.

Omdat wij zien dat dit project zeer effectief wordt gemanaged, willen wij als stichting hier een permanent project van maken.


Wilt u ook hieraan uw steun verlenen? Doneer gerust elk gewenst bedrag (zie knop Doneer boven aan de website) o.v.v. straatkinderen Donetsk.
Uw bijdrage helpt deze straatkinderen het nu beter te krijgen; én voor later een betere toekomst.

Top
Inzamelpunt
Onyxstraat t.o. de puinbreker
7554 TP Hengelo (Ov)
Open per 21 juni 2021
Contact

info@kleinekracht.nl

Stichting Kleine Kracht

RSIN/Fiscaal-nummer: 812933758 KVK-nummer: 08105669

Verantwoording

Alle rechten voorbehouden © 2001-2021 Kleine Kracht. Edida.nl.